André Hazes look a like

Mijn naam is Gerard Vriezen.

Vanaf het prille begin ben ik een groot fan van André Hazes. Daarnaast ben ik een groot vertolker van de mooiste nummers van André Hazes op feesten en partijen.

Mijn succes is begonnen toen ik in 1999 de eer had om in een Utrechtse bioscoop meerdere malen de zang te verzorgen bij de film “Zij gelooft in mij”.

Mede hierdoor ben ik te zien geweest op het regiokanaal RTV Utrecht, en later zelfs in meerdere radio en tv programma’s. Mijn mooiste ervaring was in het VARA programma van Paul de Leeuw waarin ik onverwachts een live duet met Paul de Leeuw mocht zingen als André Hazes look a like.

Na veel leuke ervaringen op radio, tv en bioscoop is mijn grootste passie nog steeds live optreden voor een divers publiek op feesten & partijen! Als André Hazes look a like is niks te gek. Wil je een groot feest organiseren of juist een kleine besloten feestje geven, dat is allemaal mogelijk in overleg.
Voor meer informatie stuur gewoon een mail.